Binaire opties worden al veelvuldig ingezet door de particuliere belegger.

Een opvallende dag voor de handel binaire opties. Het waren niet alleen de beurzen die grote winsten boekten afgelopen weken. Ook het totaal aantal verhandelde binaire opties breekt alle records. Er komt vooral veel volume van professionele handelaren bij. Ongeveer 12% van alle opties die verhandeld werden afgelopen maand waren binaire opties. Een flinke stijging t.o.v. een jaar eerder. Vooral in deze volatiele tijden zijn het de professionele handelaren die dit product gebruiken om in te spelen op zowel koersstijgingen en koersdalingen.

Binaire opties worden al veelvuldig ingezet door de particuliere belegger. Afgelopen maand waren van alle particuliere optietransacties 35% binaire opties. Dit is een enorme stijging t.o.v. een jaar eerder. Vooral de zelf te bepalen looptijd en de eenvoud van deze producten trekt veel particuliere beleggers over de streep om de vorm van opties te verhandelen. De meeste volumes worden nog steeds gemaakt in de index opties. Vooral omdat de opgaande trend de laatste dagen zo duidelijk en sterk lijkt te zijn. Ook wisten veel beleggers de hand te leggen op binaire opties in crude oil. Door alle onzekerheden omtrent Syrië blijft de trend van Crude ook stabiel stijgen.

Wat betreft de put opties wordt er veel gehandeld in zowel goud en zilver Hier zagen veel beleggers een sterke trend omlaag ontstaan. Maar liefst 82% van deze opties zijn in the money geëindigd. Of de markt klaar is om een beetje af te koelen en de trend omhoog te doorbreken is de vraag. Veel beleggers zetten nog steeds hun geld op call opties.

Zelf beginnen met binaire opties?