Paaropties

Binnen de binaire optiewereld is een grote verschuiving van de handen in alleen binaire opties in de type high/low en de paaropties. Bij binaire paaropties worden twee verschillende producten tegen elkaar afgezet en voorspelt de belegger welk van deze aandelen, forexparen of indicies beter zal presteren. Het voordeel van deze manier van investeren is dat er bij paaropties ook in een dalende markt toch d.v.m. callopties winst gemaakt kan worden.

Een voorbeeld is bijvoorbeeld Apple vs Microsoft. Als de belegger een binaire calloptie neemt op Apple vs Microsoft en de beurs presteert over de gehele dag slecht en eindigt in de min. Als het verlies van Apple dan minder groot is dan Microsoft dan wordt de optie toch winnend afgesloten. Het zelfde geld voor indicies. Zo kan er een paaroptie gekocht worden op Wall Street vs. de Dax. Als wallstreet over de dag meer winst of minder verlies maakt dan de DAX dan zal ook deze optie winnend afgesloten worden.

Deze nieuwe manier van binaire opties handelen begint steeds populairder te worden omdat belegger hierbij een zeer grote voorsprong hebben dan dat zij alleen het aandeel of andere onderliggende waarde zouden kopen. Hierbij zou namelijk de waarde dalen als de beurs omlaag gaat. Bij paaropties is het dus mogelijk om ook in een dalende markt flinke winsten te behalen.

Afgelopen maanden zagen we het aantal transacties in binaire paaropties met 44% stijgen. We verwachten dat de komende tijd paaropties nog meer aan populariteit zullen winnen.

Ga ook beginnen met binaire opties