Geld manage systeem

Eén van de keyfactoren om geld te verdienen met binaire opties is een goed geld manage systeem zodat er altijd voldoende liquide middelen in het account zijn om te kunnen blijven traden. Over het lange termijn zult u als trader geld willen blijven verdienen met het handelen in opties. Als u te grote risico’s neemt of de emoties teveel een rol laat spelen bij het traden dan is het mogelijk dat u de inleg van uw account verspeeld. Dit is het laatst dat we willen, daarom hierbij een aantal handvatten voor een goed money managementsysteem.

Investeer nooit meer dan 5% van uw totale vermogen per trade

Bij het handelen in binaire opties is het heel simpel. U als trader dient meer winnende trades te maken dan de trades die u verliest. Zelfs traders die over het lange termijn meer winnende trades dan verliezende maken kunnen een aantal verliezende trades achter elkaar maken. Door teveel per optie te investeren is het mogelijk dat u deze verliezende trades niet meer op kunt vangen. Investeer daarom nooit meer dan 5% van uw totale rekening saldo. Zolang consistent meer trades blijft winnen dan verliezen kunt u vanzelf meer inleggen aangezien het account zal blijven groeien. Hou deze gouden regel dus altijd aan!

Verdubbel nooit de inleg per trade na een verloren trade

Een verloren trade kan door emotie worden geleid naar een nieuw aankoop van een binaire opties met daarbij een verdubbelde inleg. Tal van traders hebben deze strategie geprobeerd en opgemerkt dat het niet werkt. Hou uzelf aan de 5% regel en verdubbel nooit inzetten na een verloren trade.

Doordat u de verkeerde trades heeft gemaakt kan uw saldo i.p.v. groter worden, verkleinen. Pas daarop de grote van de investering aan tot een maximum van de eerder genoemde 5%. Op deze manier loopt u niet de kans het saldo van uw rekening te verspelen.

Als u deze drie punten in acht neemt en uzelf strak aan money management systeem vast houdt is de kans van slagen in de wereld van het handelen in binaire opties vele malen groter. Voor alle geoefende en winnende binaire optiehandelaren zijn de bovenstaande drie punten de grondleggers van hun trading successen.

Start vandaag nog met de handel in binaire opties