Binaire opties zijn zeer eenvoudige en eerlijke producten waardoor de handel zeer makkelijk is en er geen moeilijke berekeningen meer gemaakt te hoeven worden zoals wel het geval is bij traditionele opties. Bij Stockpair hebben ze dat goed begrepen en bieden een handelsplatform aan dat uniek is door zijn krachtige doch eenvoudig te begrijpen technologie. Zelfs onervaren beleggers kunnen met de handeltools goede inschattingen maken van de financiƫle mark en op basis daarvan de juiste keuze maken in hun voorspelling van de koersontwikkeling.

  • Volledig Nederlandstalige handeltools
  • Up to date marktgegevens en handelsinformatie.
  • Duidelijke grafieken voor degelijke analyses.
  • Begrijpelijk, ook voor beginnende beleggers.
  • Geen transactiekosten of verborgen commissies

Er is zijn steeds meer professionele handelaren die van de traditionele optiehandel overstappen naar de handel in binaire opties. Een groot percentage gebruikt deze vorm van beleggen naast het gebruik van traditionele opties. Echter is er ook een percentage dat de volledige overstap heeft gemaakt naar Stockpairs de broker die voor de Nederlandstalige handelaar uniek is in zijn soort.

Handelaren geven aan dat zij het gebruik van de binaire optie bij Stockpairs waarderen door de lage kosten en de hoge winsten.

Stockpair handelsplatform

Binaire opties handelen is geen kunst via Stockpair. Door het eenvoudige platform is de werking zo duidelijk. De extra feature van het handelen in pair opties is een mooie afwisseling als de richting van de markt minder duidelijk is. Ik verdien gemiddeld 1.000 tot 1.200 euro met de handel via Stockpair ik geef het platform absoluut 5 sterren.

Otto Limpens - ervaren optiehandelaar

Het is zo eenvoudig dat zelf ik het meteen door had. Hiervoor heb ik via Binckbank gehandeld in gewone opties. Echter was veel te complex en qua kosten erg duur. Handelen met Stockpair heeft mij vanaf het begin af aan winst opgeleverd. Iets wat ik met gewone opties niet voor elkaar kreeg.

Bert Jansen - beginnende belegger