Binaire opties is een nieuwe generatie opties die zeer eenvoudig te verhandelen zijn. De belegger kiest vooraf wanneer de opties verloopt. De minimale tijdswaarde kan al 60 seconde zijn, maar men kan ook kiezen voor een langlopende optie van enkele uren, dagen of zelfs enkele weken.

De belegger kiest of de koers van de onderliggende waarde binnen de geselecteerde tijd zal dalen of stijgen. Er is bij binaire opties maar één antwoord mogelijk. De optie loopt goed voorspeld af of de optie loopt niet goed voorspelt af. Als de koper van de optie de juiste voorspelling maakt ontvangt de belegger de afgesproken premie. Deze kan variëren van 80% tot 350% van het bedrag dat ingelegd is.

Hoe de binaire optie handel verloopt

We geven u hier een voorbeeld van een situatie zoals die regelmatig voorkomt wanneer u met binaire opties gaat handelen.

De EUR/USD staat op het moment van het kopen van de optie op 1.30922. De koper van de optie denkt dat de koers zal stijgen en koop een optie voor 20 euro. De optie wordt afgesloten voor 1 uur.
Uitkomst 1: De koers staat na 1 uur op 1.31003. De optie is winnend afgesloten en de belegger ontvangt een premie van 80%. Hiermee zal er totaal 36 euro uitbetaald worden aan de koper van de optie.

Uitkomst 2: De koers staat na 1 uur op 1.3001. De optie is niet goed voorspeld en de koper van de optie is zijn inleg kwijt tenzij er een kleine restwaarde over is. Dit is in sommige gevallen enkele procenten van de inleg.

Handleiding beleggen met opties

Belangrijke valuta's

In de optiemarkt zijn er zeven belangrijke valuta’s: Amerikaanse Dollar, Euro, Japanse yen, Britse Pond, Zwitserse Franc, Canadese dollar en de Australische Dollar. De zeven belangrijke valuta’s worden ook wel de “Majors” genoemd. Van de Majors is de Amerikaanse Dollar de valuta waar het meest mee wordt verhandeld. Omdat er wordt gehandeld met twee verschillende valuta’s, wordt er altijd gesproken over valutaparen. De meest populaire valuta paar is de EUR/USD. De Euro en de Amerikaanse Dollar zijn daarom ook de grootste concurrenten van elkaar. Dit is ook één van de redenen waarom deze valutapaar zo erg schommelt.

Als marktleider heeft Stockpair binaire opties groot gemaakt in ons land. Duizenden mensen verdienen er inmiddels hun boterham mee en leren nog dagelijks de fijne kneepjes van het beleggen van dit financiële product. Door gebruik te maken van het gratis handelsplatform is iedereen in staat om zijn eigen strategie te bepalen en geld te verdienen op de beurs.

Start vandaag nog met de handel in binaire opties