Er zijn verschillende manieren om te handelen op de beurs, het meest effectieve instrument om te beleggen is de binaire optie. Deze zogenaamde digitale opties worden sinds 2008 in ons land aangeboden door verschillende brokers. Door goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de financiële markten kunt u een redelijke inschatting maken hoe een valuta of aandeel zich zal houden binnen een vastgestelde periode.

De belegger kiest of de koers van de onderliggende waarde binnen de geselecteerde tijd zal dalen of stijgen, er is maar één antwoord mogelijk. De optie loopt goed voorspeld af of de optie loopt niet goed voorspelt af. Als de koper van de optie de juiste voorspelling maakt ontvangt de belegger de afgesproken premie. Deze kan variëren van 80% tot 350% van het bedrag dat ingelegd is.

De voordelen

  • Eenvoud: Handelen in binaire opties is zeer eenvoudig een daardoor ook goed voor beleggers die nog niet zo ervaren zijn met het handelen in opties.
  • Risico vooraf bekend: Bij het handelen is vooraf het risico bekend. Wat u inlegt kunt u verliezen, maar niets meer. Geen leverage of margin calls zodat u later nog geld bij zou moeten storten.
  • Hoog rendement: Met een kleine koerswijziging kunt u toch een groot rendement behalen.
  • Enorme diversiteit aan markten: Binaire opties zijn verhandelbaar op bijna alle markten. Zo kunt u binaire opties kopen op aandelen, indicies, goud, zilver, olie, valutaparen en nog vele andere instrumenten.
  • Keuze looptijd: U heeft zelf de keuze om te kiezen welke looptijd u wilt aanhouden per optie. Voor de daghandelaar ideaal, maar ook ideaal voor de belegger die meer na het langer termijn kijkt.

Informatie van beursexperts

Door gebruik te maken van het platform van Stockpair heeft u alle tools in handen om op een effectieve manier de marktontwikkelingen te volgen en in te grijpen wanneer dat noodzakelijk is . Met behulp van de informatie die u van beursexperts ontvangt is het goed mogelijk een goede inschatting te maken en uw prestatie op de beurs te verhogen en daarmee het rendement dat u maakt met uw investering.

Bij Binaire Opties zijn de prestaties van valuta, aandeel, handelsartikelen of de beursindex van belang. U maakt als openingsactie een voorspelling van de richting waarop de marktwaarde zich zal bewegen en geeft daarbij aan in welke richting deze ontwikkeling gaat . De uren dat er gehandeld kan worden zijn afhankelijk van de beursopeningen van de activa die wordt verhandeld.

Start vandaag nog bij Stockpairs
Experts in beleggen met opties